onsdag 13. april 2016

Portrettoppgave - oppdatert

 På portrett 1 brukte jeg en slags "key and fill" lyssetting. Jeg ville få frem at Phillip er en glad og vanlig gutt. Dette følte jeg at jeg fikk til bra med denne lyssettingen.
På portrett 2 ville jeg få frem datainteressen til Phillip, i tillegg til at han veldig nøye og perfeksjonist. Dette følte jeg at jeg fikk til ganske bra ved å plassere de to skjermene foran Phillip som viser datainteressen. Samtidig har han et "tenkeansikt" som får frem at han liker å gjøre ting bra og nøye.
Vi fikk i oppgave om å redigere portrett 1. Det har jeg gjort her.

onsdag 6. april 2016

Typografi med kroppen

I noen uker nå har vi hatt i oppgave å lage alfabetet med kroppen. Jeg var på gruppe med KellyMarenMarte og Jon. Til å begynne med vil jeg si at dette var en veldig morsom oppgave. Noen av bokstavene var akkurat vanskelige nok til at vi måtte tenke litt, og når vi fikk det til, følte vi litt mestringsfølelse. Jeg følte det hvertfall sånn. Og noen av bokstavene var veldig lette så det gikk fort å ta bildet. Samarbeidet i gruppa var veldig bra. Alle fikk være med på noen bilder, og vi varierte på hvem som tok bildet. Når det kommer til egen innsats, bidro jeg mest i de bildene hvor det var behov for en høy person (B, D) eller å holde en annen person oppe (P, R). Jeg tok også veldig mange av bildene.

Når det kommer til hvordan bildene ser ut. er jeg veldig fornøyd. Vi valgte en slags low key lyssetting - noe jeg likte veldig godt i etterarbeidet. Da jeg skulle redigere bildene, økte jeg kontrasten sånn at det mørke ble veldig mørkt og det lyse ble veldig lyst. Dette gjorde jeg fordi jeg ikke ville at forskjellige farger på klær skulle være forstyrrende og det gjorde det lettere noen ganger å fjerne bakgrunnen med magnetic lasso tool i Photoshop. Det er noen bokstaver jeg er mer fornøyd med enn andre, men alt i alt er jeg veldig fornøyd med hvordan resultatet ble: